icon
icon
icon
icon
contact

Global Leader in Eyelash Extensions - Maailman johtava ripsienpidennysmerkki.
Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema - Launchpad ja American Spa Magazine: "Parhaat ripsienpidennykset".

Xtreme Lashes

Xtreme Lashes yrityksenä
Xtreme Lashes ripsien pidennys
Kysymyksiä ja vastauksia
Maailman suosituin ripsienpidennys
Laatu ja turvallisuus
Jo Mousselli
Ripset
Xtreme Lashes julkisuudessa
Xtreme Lashes -videot
Palkinnot
Käyttäjäkokemuksia
Kuvagalleria

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä Xtreme Lashes® on?

Xtreme Lashes® ripsipidennykset ovat pitkäkestoiset yksittäin istutetut ripsien pidennykset. Istutettavat ripset ovat materiaaliltaan muotonsa hyvin säilyttävää polyesteriä ja niiden muotoilu muistuttaa luonnonripsiä – Xtreme Lashes® -ripset ovat juuresta paksummat ja kärjestä ohuet, kuten luonnon ripsetkin ovat. Pidennykset kiinnitetään ripsiin yksi pidennys yhteen ripseen kerrallaan, jolloin ripsistä saadaan pidemmät ja paksummat näköiset tai volyymiripsitekniikassa useampi ohut pidennyskuitu yhteen luonnonripseen varmistaen Lash Calculator -ohjelmiston avulla kuinka suuren määrän volyymikuituja voi liittää turvallisesti yhteen luonnonripseen. Näyttävyyttä ripsiin saadaan käyttämällä paksumpia ripsikuituja tai volyymiripsitekniikalla liittämällä useampia ohuita kuituja yhteen luonnonripseen. Luonnollinen ilme käyttämällä ohuempia ripsikuituja. Xtreme Lashes® ripsien pidennyksiä voivat laittaa ainoastaan Xtreme Lashes -koulutuksen läpi käyneet kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset. Suosittelemme välttämään riittämättömän koulutuksen saaneiden tekijöiden laittamia ripsiä sekä ripsien laittoa itse.

Mistä materiaalista Xtreme Lashes® -ripset on tehty ja miksi?

Xtreme Lashes® ripsien pidennykset ovat synteettistä polyesteriä. Synteettistä materiaalia käytetään, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon kuidut. Lisäksi synteettistä materiaalia olevat ripset aiheuttavat pienemmällä todennäköisyydellä allergisia reaktioita iholla kuin luonnonmateriaalit.

Miltä ne näyttävät ja tuntuvat?

Oikein laitettuina Xtreme Lashes® ripsien pidennykset näyttävät ja tuntuvat täysin aidoilta. Ripsistä voidaan tehdä juuri sellaiset kuin asiakas haluaa – valikoimistamme löytyy useita eri ripsipituuksia (6-17 mm) ja paksuuksia (0.05 mm, 0.07 mm, 0.10 mm, 0.15 mm, 0.20 mm) sekä useita eri kaarevuuksia (x30, x35, x40, x50). Käyttämällä eripituisia ripsiä saadaan aikaan luonnollisen näköiset ripset. Käytettävien ripsien paksuus riippuu siitä, kuinka terveet ja vahvat omat ripsesi ovat sekä myös siitä, minkä näköiset ripset haluat. Ripsimuotoilijasi saattaa hyödyntää erityisesti volyymiripsiä tehdessään Lash Calculator -ohjelmistoa jolla hän varmistaa, että ripsillesi ei laiteta liikaa painoa joka saattaa vahingoittaa luonnonripsiäsi.

Suomi on hiljalleen lämmennyt myös värillisien ripsien käyttöön ja väreissä löytyykin useita kauniita vaihtoehtoja: black (musta), dark brown, coffee bean, auburn ja golden brown (ruskeat), purple ja amethyst (violetit), pink, hot pink, bubble gum ja cotton candy (vaaleanpunaiset), emerald, green ja kiwi (vihreät), frost (valkoinen), orange ja mango (oranssit), red, strawberry ja water melon (punaiset) ja yellow (keltaiset). 

Xtreme Lashes® -pidennykset ovat kooltaan ja painoltaan luonnon ripsien kaltaiset. Ne ovat joustavat, mutta taipumattomat ja kulkevat omien ripsiesi mukana, koska ne liitetään yksittäin omiin ripsiisi. Säännöllisesti huollettuina ripsistä on lähes mahdotonta nähdä ulkopuolelta, että ne ovat pidennetyt.

Koska Xtreme Lashes® -ripset ovat kuin jäljitelmiä luonnonripsistä, ne painavat lähes yhtä vähän kuin luonnonripset – käytännössä ne eivät tunnu miltään. Et huomaa pidennysten painoa ripsilläsi eivätkä ne irrota luonnonripsiäsi, kuten jotkut muut pidennysmetodit saattavat aiheuttaa. Suosittelemme tutustumaan asiakkaidemme kertomiin kokemuksiin sekä ennen- ja jälkeen-kuviin, jotta saat selkeän kuvan siitä, miltä ripset näyttävät laiton jälkeen.

Mitä hyötyjä Xtreme Lashes® ripsien pidennysten pitämisestä on?

Useimmat naiset valitsevat Xtreme Lashes® ripsien pidennyksen pidentääkseen luonnonripsiään, kun toiset haluavat tuuheammat ripset. Lisäksi monet naiset, joilla on luonnostaan vaaleat ripset valitsevat Xtreme Lashesin tummentaakseen ripsiään. Erilaista ilmettä haluavat asiakkaat saavat näyttävyyttä ripsiin eri väristen Xtreme-ripsien ja ripsiin liitettävien Svarowski-kristallien avulla.

Xtreme Lashes® ripsien pidennyksillä voidaan luoda nuorempaa ilmettä monille asiakkaille. Monet kauneusleikkauksia harkinneet asiakkaat ovat Xtreme Lashesiin tutustuttuaan luopuneet leikkaussuunnitelmistaan, koska eivät ole enää ripsien pidennysten myötä tunteneet tarvetta leikkaukselle. Xtreme Lashes ® ripsien pidennysten avulla silmät näyttävät kirkkaammilta, avoimemmilta ja levänneemmiltä, joka luo nuorekkaamman ilmeen.

Lisäksi Xtreme Lashes® ripsien pidennykset säästävät aikaa kauneudenhoitorutiineissasi – meikkaamiseen menee vähemmän aikaa eikä ripsivärin käytölle ole enää tarvetta. Koska ripset ovat juuresta paksummat, ne luovat rajauskynämäisen efektin ripsien juureen, jolloin rajauskynän käyttö ei ole välttämätöntä. Xtreme Lashes -käyttäjien ripset näyttävät viimeistellyiltä, vaikka todellisuudessa silmämeikkiä ei tarvitse käyttää välttämättä ollenkaan. Jos silmämeikkiä ei tarvitse laittaa, sitä ei myöskään päivän päätteeksi tarvitse poistaa. Seuraavana aamuna heräät kuitenkin meikatun näköisenä. Unohda siis ripsiväri, valunut ripsiväri ja ripsiväripaakut. Xtreme Lashes® ripsien pidennysten avulla näytät ja tunnut kauniilta heräämisestä iltaan asti ilman meikkauksen vaivaa.

Kuinka pitkään Xtreme Lashes® ripsien pidennykset kestävät?

Pidennyksiä voit pitää kuukaudesta ja vuodesta toiseen, kun pidennyksiä lisätään luonnonripsiisi säännöllisesti. Oikein laitettuina Xtreme Lashes® -ripsienpidennykset pysyvät paikoillaan, kunnes luonnon ripsen kasvukausi päättyy ja se tippuu pois. Luonnonripsen mukana pidennys tippuu pois. Maksimissaan ripsien kasvukausi on 90 päivää, joka on myös pidennysten pysyvyydessä maksimiaika.

Luonnonripset kasvavat ja tippuvat pois sykleissä (60-90 päivää). Kun luonnonripsen kasvukausi päättyy ja se tippuu pois, uusi ripsi on jo alkanut kasvaa ja korvaa pian tippuneen ripsen. Prosessi on jatkuva, jolloin joka hetki ripsissämme on niitä, jotka ovat juuri aloittaneet kasvunsa sekä niitä, jotka ovat juuri tippumassa. Tyypillisesti 1-5 ripsen kasvukausi päättyy jokaisen päivän aikana riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä. Lyhyempien ripsien osalta prosessi on käytännössä huomaamaton. Näistä syystä älä luota tekijään tai merkkiin, joka väittää ripsien pysyvän 3 kuukauden ajan. Tämä ei ole käytännössä mahdollista juuri yllä mainitusta syystä.

Kun ripset pidennetään Xtreme Lashes® -pidennysmenetelmällä, ripsien tippuminen on helpommin huomattavissa kuin luonnonripsien tippuminen, koska nämä ripset ovat pidemmät ja tummemmat kuin luonnonripset. Kannattaa muistaa, että ripsiä irtoaa joka päivä sekä ilman pidennyksiä että pidennysten kanssa. Ripsimuotoilijasi laittaa pidennykset pääasiassa niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheilla, jotta niistä voi nauttia pidempään kuitenkin siten, että lyhyimmät ripset jätetään rauhaan, jotta niiden kasvu ei häiriintyisi. Xtreme Lashes® -pidennykset tippuvat pois luonnonripsien mukana, kun niiden kasvukausi päättyy. Jo ensimmäisen viikon aikana muutamat pidennykset saattavat tippua pois, koska ripset, joihin pidennys on liitetty, ovat tulleet kasvukautensa loppuun. Useimmat ripset pysyvät paikoillaan noin kahden kuukauden ajan.

Oikein hoidettuina uusien ripsien lisäämiseen on tarvetta 2-4 viikon välein. Meillä Suomessa tyypillinen huoltoväli on 4 viikkoa. Huollon yhteydessä ripsistylisti lisää pidennykset uusimpiin täysikasvuisiin ripsiin, jolloin ripset saadaan jälleen näyttämään täydellisiltä.

Kuinka kauan ripsien laitto kestää?

Riippuen laittajan osaamistasosta ja kokemuksesta sekä laitettavien ripsien määrästä uuden setin laitto kestää keskimäärin 90-150 minuuttia. Huoltoihin varataan yleensä 45-60 minuuttia. Kokeneet, sertifioidut Xtreme Lashes -tekijät laittavat kahdessa tunnissa vähintään 85 ripseä per silmä (yhteensä vähintään 170 ripseä).

Kuinka paljon pidennyskuituja liitetään?

Xtreme Lashes -ripsienpidennysten tekijät pyrkivät pidentämään uuden setin laittaessaan kaikki asiakkaan ripset. Keskimäärin tämä määrä on 85 ripseä per silmä. Xtreme Lashesillä on mahdollisuus demosetin tekoon, jossa laitetaan 15 ripseä per silmä.

Miten laitto tapahtuu?

Makaat mukavasti selälläsi silmät suljettuina, kun ripsiäsi laitetaan. Oikein laitettuina laitto ei tunnu epämukavalta etkä tunne kipua. Useimmat asiakkaista kokevat laittoprosessin niin rentouttavana, että nukahtavat laiton ajaksi.

Minulla ei ole ollenkaan ripsiä – voinko kuitenkin saada Xtreme Lashes® ripsien pidennykset?

Koska Xtreme Lashes® -ripsipidennykset liitetään kiinni luonnonripsiisi, sinulla on oltava omia ripsiä, jotta voit saada pidennykset. Pidennyksiä ei suositella laitettavan niille asiakkaille, jotka käyvät kemoterapiassa tai kärsivät ripsien nyppimisvimmasta kunnes ripset kasvavat normaaliin tahtiin.

Voinko laittaa Xtreme Lashes® ripsien pidennykset itse omiin ripsiini?

Et. Vain koulutetut Xtreme Lashes® -ammattilaiset voivat turvallisesti laittaa ripsien pidennykset. Ammattitaidoton laitto saattaa aiheuttaa haittaa silmille, ripsille tai luonnottoman näköiset ripset. Xtreme Lashes® -ripset asetetaan ripsi kerrallaan omiin ripsiisi yksittäin, jotta ripset näyttävät pitkiltä, tuuheilta, mutta silti luonnollisilta. Laiton yhteydessä ripsiisi liitetään pidennykset yksi kerrallaan ja työ tulee tehdä ainoastaan koulutettujen ammattilaisten toimesta.

Mitä Xtreme Lashes® ripsien pidennys maksaa?

Xtreme Lashes® ripsien pidennysten hinta riippuu tekijän osaamistasosta ja seudun hintatasosta. Suomessa ripsienpidennykset maksavat pääkaupunkiseudulla noin 120-170 euroa (60-120 ripseä per silmä) ja pienemmillä paikkakunnilla noin 100-140 euroa. Xtreme Lashes® ripsien pidennysten laitto on taidetta siinä missä hiusmuotoilukin, jolloin parhaimmat tekijät saattavat veloittaa työstään enemmän kuin esimerkiksi vasta aloittaneet tekijät. Huoltohinnat riippuvat laitettavien ripsien määrästä – normaalisti huollot maksavat 50-75 euroa. Huollon yhteydessä lisätään tyypillisesti 20-40 ripseä per silmä, mistä huollon edullisempi hinta johtuu. Huollon hinta on siis verrattavissa rakennekynsien huoltoon tai hiusten raidoittamiseen.

Huom! Kuulemme jatkuvasti kertomuksia asiakkaista, jotka ovat käyneet laitattamassa ripsensä joko kouluttamattomalla tai riittämättömän koulutuksen saaneilta tekijöiltä, joiden tekemät ripset ovat olleet edulliset. Edullisten ripsien tekijöiltä on vaara saada ripset, joissa on ripsiä vähän, ripset ovat liimautuneet yhteen, tekevät kipeää ja saattavat aiheuttaa pysyvän vaurion asiakkaan ripsiin. Ammattitaitoisen laittajan valinta on tärkeää, jotta ripsesi eivät vahingoitu tai et maksa turhasta. Ripsien pidennys on tarkkaa ja aikaa vievää työtä, johon pitää kouluttautua ja jota pitää harjoitella jatkuvasti. Jos saat edullisen tarjouksen, kannattaa miettiä tarkasti, kuinka hyvin tekijä on koulutettu ja kuinka laadukkaita tuotteita hän käyttää. Monesti nämä tekijät päätyvät petyttyään käyttämäänsä edullisempaan vaihtoehtoon ottamaan yhteyttä Xtreme Lashesiin pelastaakseen asiakassuhteensa. Lopulta monet meistä ovat saaneet oppia käytännössä, että laadusta kannattaa maksaa muutaman euron enemmän, koska siinä saattaa säästää loppujen lopuksi jopa kymmeniä euroja.  

Mistä löydän sertifioidun Xtreme Lashes® -tekijän ja mikä on sertifioidun ja ei-sertifioidun tekijän ero?
Xtreme Lashes -ripsien pidennyksiä tehdään valikoiduissa liikkeissä ympäri maailman. Löydät listan Suomessa työskentelevistä sertifioiduista Xtreme Lashes® -tekijöistä sivuiltamme linkin ”Ammattilaiset Suomessa” -takaa. Sertifioidut ammattilaiset ovat työskennelleet kuukausia menestyksekkäästi ja osoittaneet työnsä täyttävän kansainväliset laatustandardit, jotta voivat kutsua itseään sertifioiduiksi ammattilaisiksi. Sertifioidun ammattilaisen tunnistat myös liikkeessä olevasta sertifikaatista, joka myönnetään maahantuojan allekirjoituksella vasta, kun näyttökoe on onnistuneesti suoritettu. Huomaa, että jos käyt ei-sertifioidun ammattilaisen luona, työn laatu ei välttämättä ole sitä tasoa, mitä sertifioidulta Xtreme Lashes -stylistiltä vaaditaan (eli täydellistä työn laatua).

Tekijä väittää tekevänsä Xtreme Lashes -ripsiä, mutta ripseni eivät näytä siltä, miltä ne näyttävät kuvissa - mitä tehdä?

Xtreme Lashesin markkinointimateriaaleissa olevia ripsiä ei ole kuvankäsitelty - ripset näyttävät oikeasti siltä, miltä ne näyttävät kuvissa. Riippuen kuitenkin siitä, kuinka runsaasti asiakkaalla on itsellään ripsiä. Ripsien pitäisi siis näyttää juuri siltä, miltä ne näyttävät Xtreme Lashesin markkinointimateriaaleissa.

Olemme törmänneet tekijöihin, jotka kertovat asiakkaille tekevänsä ripsiä Xtreme Lashesillä. Auta meitä kitkemään nämä asiakkaita huijaavat tekijät huijaamasta muita asiakkaita ja ota yhteyttä meihin. Mikäli tekijä väittää käyttävänsä Xtreme Lashesiä, mutta työn jälki ei ole sitä, miltä se näyttää kuvissa, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info (at) xtremelashes (piste) fi. Selvitämme tämän jälkeen, onko tekijä oikeasti kouluttamamme henkilö. Mikäli tekijä on väittänyt sinulle olleensa Xtreme Lashes -tekijä eikä hän sitä oikeasti ole ollut, tekijä on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa haitan sekä sinulle että Xtreme Lashesille.

Miten Xtreme Lashes eroaa markkinoilla olevista muista merkeistä?
Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, joka on tarjonnut Suomessa jo vuodesta 2007 lähtien ripsienpidennysalan yksityiskohtaisimman koulutusohjelman ja näin turvallisimmat ja kauneimmat ripset jo hyvin pitkään. Markkinoilla pitkään olo sekä omistautuminen parhaaseen mahdolliseen laatutasoon on luonut Xtreme Lashesille maineen ympäri maailman markkinoiden johtavana edelläkävijämerkkinä, joka on keskittynyt oman tuotekehitysosastonsa voimin kehittämään jatkuvasti sekä nykyisiä tuotteitaan että tuomaan markkinoille uusia, mielenkiintoisia tuotteita. Koulutusten lisäksi Xtreme Lashes kehittää jatkuvasti osaamistaan, tekniikkaa sekä alan koulutusta. Xtreme Lashesin koulutus on markkinoiden yksityiskohtaisin ja syvimmälle pureutunut koulutus, joka antaa kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille erinomaiset valmiudet tarjota alansa huipputason palvelua.

Xtreme Lashes on kauneudenhoitoalan eliittitason merkkituote siinä, missä Ferrari on autoissa. Xtreme Lashesin laatuun voit luottaa. Kysy Xtreme Lashes -tekijöiltä tai asiakkailta - he vahvistavat tämän tiedon sinulle.

Yksi merkittävimmistä eroista muihin merkkeihin verrattuna on Xtreme Lashesin ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen konsepti, jossa on otettu huomioon ensisijaisesti tuotteiden ja tekniikoiden turvallisuus, markkinoiden yksityiskohtaisin koulutusohjelma sekä ripsienpidennysten kanssa täysin yhteensopivat kotihoito- ja kosmetiikkatuotteet, joita käyttämällä varmistat pidennystesi kestävyyden. Tutustu kotihoitotuotteisiin www.yours.fi -verkkokaupassa tai ripsimuotoilijasi luona. Ammattilaishakemiston löydät täältä: ripsimuotoilija


Kuulin, että Xtreme Lashesin kiinnityksessä käytettävä kiinnitysaine on markkinoiden turvallisin?

Xtreme Lashes lähti kehittämään vuonna 2008 kiinnitysainetta, jota maailman ripsienpidennysmarkkinat eivät ole koskaan nähneet - ennen kaikkea kyseessä on markkinoiden turvallisin kiinnitysaine. Yli miljoonan dollarin investoinnin ja yli 10 000 työtunnin tuloksena, Xtreme Lashes julkisti tämän uuden, mullistavan kiinnitysaineen XL FlexFusionin. 

XL FlexFusion -kiinnitysaine on medikaalisen tason kiinnitysaine, jonka ominaisuuksiin kuuluvat joustavuus, turvallisuus, kestävyys, ideaalinen koostumus, käyttönopeus, keveys ja näkymätön kiinnityskohta. Tuote on kehitetty kohtaamaan korkeimmat mahdolliset turvallisuus-, laatu- ja suorituskykyvaatimukset. Se ei sisällä ainesosia jotka aiheuttavat yleisimmin herkistymisiä/ärsytysoireita. Tuotekehitystyötä ovat tehneet joukko tutkijoita, lääkäreitä ja kokeneita ripsiteknikoita Xtreme Lashesin omistajan ja perustajan, Jo Moussellin johdolla. XL FlexFusionin ominaisuuksia ovat:

* Xtreme Lashesin tuottama kiinnitysaine, joka on tuotettu Yhdysvalloissa FDA-rekisteröidyssä laboratoriossa

* Valmistettu kohtaamaan ISO 13485:2003 -laatustandardin vaatimukset

* Sopii kaikentasoisille ripsien tekijöille ja kaikille asiakkaille

* Ei sisällä hiilimustaa

* Sisältää vain vähän tuoksuja ja höyryjä

* Ei sisällä ripsienpidennysliimoissa yleisimmin käytettyjä ja eniten ärsytystä tai allergisia reaktioita aiheuttavia ainesosia

Ärsyttääkö Xtreme Lashesin kiinnitysaine silmiä, kun käyn suihkussa?

Xtreme Lashes -ripsien tulee antaa kuivua 48 tunnin ajan ripsien laitosta eteenpäin. Mikäli käyt suihkussa 48 tunnin sisällä Xtreme Lashes -ripsien laitosta ja ripsesi on laitettu HP Ultra -kiinnitysaineella, kiinnitysainetta saattaa joutua silmiin ja ärsyttää niitä. Odota siis aina vähintään 48 tuntia ennen kuin käyt suihkussa siten, että päästät vettä valumaan kasvojesi yli. Jos sinulla on kuitenkin käytetty FlexFusion-liimaa, kuivatusaika on vain 3 tuntia ja voit tämän jälkeen käydä suihkussa ilman, että pidennysten pysyvyys kärsisi tai että aiheuttaisi silmiisi ärsytystä.

Miten Xtreme Lashes -volyymiripset eroavat muista volyymiripsistä?

Xtreme Lashes -volyymiripset ovat markkinoiden turvallisimmat volyymiripset. Tämä on varmistettu Xtreme Lashesin Lash Calculator -ohjelmiston avulla, joka on ainoastaan merkin volyymiripsikoulutuksen käyneiden tekijöiden käytössä ja joka laskee, kuinka pitkiä, paksuja ja kuinka monta pidennyskuitua ripsiisi voidaan kiinnittää turvallisesti. Tästä tulee sloganimme 100% turvalliset volyymiripset.

Pitääkö Xtreme Lashes -ripsienpidennysiä käyttäessä ottaa huomioon jotakin erityistä kotihoidossa?

Klikkaa tästä Xtreme Lashes -ripsienpidennysten kotihoito-ohjeeseen:

ripsienpidennysten hoito

 

 

Xtreme Lashes lyhyesti

Xtreme Lashes on terveydenhoitoalan ammattilaisen, Jo Moussellin, kehittämä ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän ja ensiluokkaisten oman tuotekehitysosaston kehittämien tuotteiden ansiosta merkki on voittanut useita palkintoja ja on valittu muun muassa amerikkalaisten ammattilaislehtien, American Spa Magazine -lehden ja Laundpad-lehden toimesta parhaaksi ripsienpidennysmerkiksi. Myös merkin valmistamia kosmetiikkatuotteita on valittu alojensa parhaiksi.

Julkkikset suosittelevat

Kansainväliset: 
Jennifer Lopez
Kristen Stewart (Twilight)
Ashley Greene (Twilight)
Kelly Rowland
Halle Berry
Jackie Joyner Kersee
Ivana Trump

Suomalaiset:
Anna Abreu
Essi Pöysti
Sofia Ruusila
Martina Aitolehti
Semira Ben-Amor
Sini Laisma
...Lue lisää....

Palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)

Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine

Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Videot

Ripsienpidennys -esittelyvideo
Kuluttajatuotteiden esittelyvideo
TV-ohjelma ripsistä (ABC Nightline)
TV-ohjelma ripsistä (The Doctors)

Yhteystiedot

A Class Beauty
Xtreme Lashes Finland

Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
info@xtremelashes.fi
www.aclassbeauty.fi

Xtreme Lashes

A Class Beauty