icon
icon
icon
contact

Global Leader in Eyelash Extensions - Maailman johtava ripsienpidennysmerkki.
Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema - Launchpad ja American Spa Magazine: "Parhaat ripsienpidennykset".

Xtreme Lashes -tuotteet

Kotihoito- ja kosmetiikkatuotteet

Xtreme Lashes -kosmetiikka- ja kotihoitotuotteet

SKIN RENEWING CONCEALER - UUTUUS!
Ihoa uudistava meikkivoide, 2.55ml

Xtreme Lashes meikkivoide peitevoide valokynäMeikkivoide Xtreme Lashes Valokynä Peitekynä Peiteväri

Tämä ikääntymisen merkkejä estävä peitevoide tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia iholle. Jatkuvassa käytössä ihossa näkyvät rypyt ja hienot juonteet tasoittuvat samalla, kun iho näyttää tasaisemmalta, täyteläisemmältä, kiinteämmältä ja kosteutetummalta. Tuotteen vaikutukset ovat seuraavanlaisia:

Korjaavat ja estävät ominaisuudet: estää ihon ikääntymisen merkkejä kapsuloidun kaksoispeptidi-karnosiinin sekä antioksidanttisen maarianohdakeuutteen ja E-vitamiinin (tocopherol) ansiosta, jotka kulkeutuvat ihon käyttöön tehokkaasti ja syvävaikutteisesti rasvoja kuljettavien liposomien ansiosta. Näiden kolmen ainesosan kokonaisuus taistelee ihon hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan, ravitsee ihoa, lisää ihon elastisuutta ja estää sen jäykistymistä ja kollageenin romahtamista glykaation johdosta.

Kosteuttavat ja tulehduksia estävät ominaisuudet: Australian myrttiöljy ja bisabolol (peräisin saksalaisesta kamomillasta) estävät ihon tulehdusoireita ja kuivuutta sekä auttavat ehkäisemään ihon punaisuutta ja poistavat  ihon värivirheitä.

Nuorekas ihon hohto: Ehkäisee tummien silmienalusten, ryppyjen ja juonteiden, suurentuneiden ihohuokosten sekä epätasaisen ihonvärin näkyvyyttä silmien ympärillä ja koko kasvojen iholla. Peitto kestää pitkään kevyiden, mutta pitkäkestoisten väripigmenttien avulla.

Sopii käytettäväksy yhdessä Xtreme Lashes -ripsipidennysten ja volyymiripsien kanssa.

TOTAL EYE REPAIR SERUM with TGF-βoost™
Silmänympärysseerumi

Silmänympärysseerumi Seerumi Xtreme Lashes Ihoseerumi

Taistele silmänympärysten ikääntymisen merkkejä vastaan edistyneellä, monitehoisella silmänympärystuotteella. Tämä koostumukseltaan tiivis ja öljytön seerumi kosteuttaa sekä kiinteyttää ja vähentää tutkitusti ja näkyvästi herkkien silmänalusten ja silmäluomien ihoa.  
Tuotteessa käytetty TGF-βoost™ -teknologia käyttää hyväkseen monipeptidi-kompleksia, joka auttaa ylläpitämään ihon luonnollista uusiutumiskykyä sekä vähentämään ryppyjen ja hienojen juonteiden merkkejä saaden silmät näyttämään nuorekkaammilta.

 • TGF- βoost™ -teknologia vähentää ryppyjen ja hienojen juonteiden merkkejä.

 • MicroLift -kompleksi parantaa silmän alueen ihon sävyä ja tekstuuria.

 • Hyaluronic Sponge Delivery System -kosteuden sitomisjärjestelmä kuljettaa tärkeät ainesosat ihon epidermikseen ja luovuttaa jatkuvasti kosteutta ihoon.

Riippumattoman, kliinisen tutkimuksen tuloksia: 86% tutkimukseen osallistuneista kokivat huomattavaa parannusta silmänympärysihonsa kiinteydessä jo 6 tunnin jälkeen. 92% tutkimukseen osallistuneista huomasivat huomattavaa parannusta ihonsa kiinteydessä 8 viikon käytön jälkeen. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien tutkima. Ei herkistä. Soveltuu käytettäväksi yhdessä Xtreme Lashes® -ripsienpidennysten kanssa.

LONG-LASTING BROW PEN
Kulmakarvatussi 1,2 ml

kulmakarvaväri kulmakarvatussi kulmakarvat xtreme lashes


Innovatiivisella,pehmeäkärkisella Long Lasting Brow Pen –kulmakarvatussilla saavutat täydellisesti muotoillut kulmakarvat helposti. Saavuta virheettömät, muotoillut kulmat helposti ja itsevarmasti. Pitkäkestoinen, leviämätön koostumus täyttää kulman harvat kohdat, peittää tasaisesti jokaisen karvan ja häivyttää harmaat luonnollisella, nuorekkaalla ulkomuodolla. Pehmeäkärkinen tussi sallii vaivattoman ja sekoiteltavan levityksen, ilman vahamaista pintaa ja puuterijäämiä.

  * Miellyttävä, kokopäivän kestävä, haalistumaton ja leviämätön

  * Täyttää harvat kohdat ja peittää tasaisesti jokaisen karvan – jopa itsepäiset harmaat

  * Luonnollinen peittävyys. Ei kakkumaista puuteri – tai vahapintaa

  * Vesipohjainen koostumus on helppo poistaa yhdessä  Xtreme Lashes® Eye Makeup Remover –silmämeikinpoistoaineella ja Lint Free Xtreme Applicators -mikrokuitutikuilla

Saatavilla kaksi eri sävyä: vaalea ja tumma
Vaalea sävy soveltuu käytettäväksi niille joiden hiusväri on punasävyinen, kastanjanruskea tai lämmin vaalea. Tumma sävy on perinteisen ruskea, joka käy kylmän vaaleille, vaalean ja tumman ruskeille ja mustille hiuksille. Käytä molempia sävyjä, mikäli tavoittelet korostettua efektiä.
Levitys: Levitä pehmeillä, sulkamaisilla vedoilla käyttäen  yksin tussia tai tarvittaessa apuna Angled Brow Brush –kulmakarvasivellintä.

 

 

ANGLED BROW BRUSH
Kulmakarvasivellin


Muotoile kauniiksi ja viimeistele kulmakarvasi Xtreme Lashes Angled Brush-kulmakarvasiveltimellä. Valmistettu korkealaatuisista, kestävistä kuiduista. Sivellin varmistaa napakan, mutta silti pehmeän levityksen helppoon ja tarkkaan paranteluun. Käytä sitä Long Lasting Brow Pen -kulmakarvatussin pigmentin levitykseen, täydentämiseen ja muotoiluun täydellisellä hallinnalla kulman kaaresta kärkeen.

Käyttöohjeet:
Long Lasting Brow Pen -kulmakarvatussin käytön jälkeen ota käyttöösi Xtreme Lashes Angled Brush- kulmakarvasivellin ja käy kevyesti läpi molemmat kulmakarvat saavuttaaksesi luonnollisen lopputuloksen.

 

 

 

AMPLIFEYE®
Ripsi ja -kulmakarvaseerumi

 


Täsmähoito vailla vertaa, Amplifeye® ripsi ja -kulmakarvaseerumi sisältää tehokkaaksi todistetun kolmipeptidiyhdistelmän, vitamiineja ja ravinnerikkaita luonnon uutteita, jotka vahvistavat ja ravitsevat silmäripsiä ja kulmakarvoja. Innovatiivisen kuljetusmenetelmänsä avulla tämä tehokas sekoitus hoitavia ainesosia vahvistaa ja ravitsee huomattavan kauniin tuloksin. Päivittäisellä käytöllä ripset ja kulmat tulevat esiin dramaattisesti pidempinä, tuuheampina ja runsaina. Amplifeye® auttaa myös luomaan vahvan pohjan ripsienpidennyksille.

Edut:
• Kolmipeptidiyhdistelmän maksimaalinen pitoisuus
• 10 luonnontuotetta ravitsevat ja palauttavat ripsien ja kulmien ulkomuodon
• Innovatiivinen liposomien imeytymismenetelmä helpottaa ainesosien tehokasta kulkeutumista
• Ei sisällä prostaglandiinia eikä lääkeaineita. Ei riskiä iiriksen tai luomen värimuutoksiin.
• Hajusteeton ja väriaineeton.
• Soveltuu käytettäväksi Xtreme Lashes® -ripsienpidennysten kanssa

Tehokkaat luonnontuotteet:
Vihreä tee, kurkkuyrtti, sahapalmu, iltahelokki, nokkonen, omena, sokeriruoko, rosmariini, ginseng ja hamamelis.

Tieteen takana:
Aminohapot ovat rakennusaineita proteiinille, josta hius koostuu. Kun ikääntymisprosessi etenee, aminohappotasot heikkenevät vähitellen. Tuloksena hauraammat, ohuemmat, lyhyemmät ja harvemmat ripset ja kulmakarvat. Amplifeyen sisältämä korkein määrä aminohapporikkaita peptidejä, jotka täydentävät aminohappovarastot, saavat aikaan näkyvästi vahvemman ja nuorekkaamman karvankasvun.

 

XTREME LASHES GLIDELINER
Silmänrajaus- ja meikkikynä


Ripsien pidennyksiä varten suunnitellut rajauskynät - Xtreme Lashes Glide Linerit! Erinomainen pysyvyys, vahva pigmentti, jonka lisäksi tuote on suunniteltu ripsienpidennyksiä varten. Kokeile tuotetta, jonka laista et ole ennen kokenut!

*  Innovatiivinen, pitkäkestoinen geeliteknologia

*  Värittää helposti ja hellästi

* Piirrät helposti tarkan viivan tai luot dramaattisen ilmeen häivyttämällä väriä

* Voidaan helposti muokata laiton aikana, jonka jälkeen kuivaa hyvin paikallaan pysyväksi väriksi

* Sisältää E-vitamiinia

* Kehitetty erityisesti sopimaan yhteen ripsienpidennysten kanssa yhdessä käytettäväksi.

Poista helposti aloe vera -pohjaisella meikinpoistoaineella ja Lint-Free Xtreme Applicators™ -puhdistustikkujen avulla. Kynän teroitat Glide Linereiden -teroittimella.
Saatavissa värit: Black (musta), Olive (oliivinvihreä), Midnight Blue (sininen), Xpresso (ruskea), Plum (violetti), Graphite (harmaa).

 

 

GLIDELINER SHARPENER
GlideLiner-meikki/rajauskynän teroitin

 

 

DELUXE RETRACTABLE LASH STYLING WAND
Ripsiharja

Trimmaa ripsesi näyttäviksi! Viehättävät ripset vaativat yhtä puoleensavetävät hoitotarvikkeet. Tämä viimeistä piirtoa myöten viimeistelty ja kauniilla kullanvärisellä pakkauksella varustettu taikasauva on jokaisen diivan unelma. Tuotteen harjaspää liukuu pehmeästi kotelostaan ja palaa takaisin sisään, jotta sen säilyttäminen olisi mahdollisimman kätevää. Sen räätälöity korkki pysyy suljettuna ja varmistaa, että harjaspää pysyy puhtaana ja hyvässä kunnossa silloin, kun sitä ei käytetä. 
Huom! Tämä tuote on suunniteltu kuluttajien käyttöön. Hygieniasyistä sen tulisi olla vain yhden henkilön käytössä. Käytä kertakäyttöisiä ripsiharjoja, kun laitat ripsiä tai puhdistat niitä.

 XTREME LASHES® PROTECTIVE COATING
Xtreme Lashes ripsien pidennysten hoitoneste (10ml)


Kehittämämme hoitoneste luo kiiltävän pinnoitteen Xtreme Lashes® -ripsipidennyksille ja pidentää ripsien pidennysten kestoikää. Tuotetta ei tule käyttää ensimmäisten 24 tunnin aikana ripsien laitosta, jotta liimasidos ehtii kuivua kunnolla. Hoitoneste auttaa muotoilemaan ja pitämään ripset halutussa asennossa hiuslakantapaan, mutta ripsien pidennyksille tarkoitetulla aineella, jota levitetään pienellä harjaksella. Suosittelemme käyttämään tuotetta 1-2 kertaa viikossa. Pinnoite suojaa ripsien pidennyksiä ja estää pölyn ja lian tarttumista Xtreme Lashes® -ripsiin. Xtreme Lashes® Protective Coating -suojanesteestä on tullut erittäin suosittu tuote ripsien pidennysten alalla.

 

 

XTREME LASHES® EYE MAKEUP REMOVER
Silmämeikin poistoaine (100 ml / 15 ml)


Xtreme Lashes® ripsien pidennyksiä varten kehitetty silmämeikinpoistoaine, joka on testattu ja todettu sopivaksi yhteen Xtreme Lashes® ripsien pidennyksille. Laajan tutkimus- ja kehitystyön tuloksena on varmistettu, että poistoaineella ei ole vaikutuksia ripsien pysyvyyteen, jolloin asiakkaat voivat turvallisesti käyttää silmämeikin poistoainetta ilman, että vahingoittavat ripsien pidennyksiään. Xtreme Lashes® silmämeikin poistoaine ei sisällä keinotekoisia värejä tai tuoksuja ja se ei sisällä mitään öljyjä, jotka voisivat olla haitallisia ripsien pidennyksille tai heikentää ripsien liitoskohtaa. Tuote sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja sen PH-arvo vastaa kyynelnesteen PH-arvoa, jolloin sitä voidaan käyttää kaikkialle silmien alueella puhdistamaan ja pehmentämään silmien ympäristöä.

 

 

XTREME LENGTH & VOLUME MASCARA
Pidentävä ja runsautta lisäävä ripsiväri (7,4 ml)


Lisää dramaattisesti pituutta ja runsautta ripsiisi yhdellä levityksellä!  Uudet, täyteläisemmät harjakset värjäävät ja paksuntavat ripsiä juurista kärkiä kohti saaden aikaan erittäin pitkät ja runsaat ripset. Sama loistava, vahvapigmenttinen koostumus, josta pidät värjää ripset erinomaisella tarkkuudella ja erottelee ripset toisistaan ilmanpaakkuja, paloja tai tahroja Xtreme Lashes® Eye Makeup Remover -meikinpoistoaineella.

* Suunniteltu ripsienpidennyksille ja luonnonripsille

* Sopii erittäin hyvin herkille silmille ja käytettäväksi yhdessä piilolinssien kanssa

* Erittäin tarkka, pidentävä ja runsautta tuova

* B5-vitamiinilla rikastettu hoitava koostumus

* Pitkäkestoinen, vedenkestävä koostumus irtoaa helposti aloe-pohjaisella Xtreme Lashes® Eye Makeup Remover -meikinpoistoaineella

 

                              
XTREME VOLUME MASCARA
Runsautta lisäävä ripsiväri (8 ml)


Ainutlaatuinen, vesipohjainen ripsiväri, joka on kehitetty Xtreme Lashes ripsien pidennyksiä varten. Tästä kasvipohjaisesta ja orgaanisista ainesosista koostuvasta tuotteesta on tullut erittäin suosittu tuote ympäri Yhdysvaltoja ja sitä myydään ainoastaan kauneushoitoloiden, salonkien ja muiden alan ammattilaisten kautta. Tuote on helppo pestä pois vedellä ja sitä on turvallista käyttää ripsien pidennysten kanssa. Tämä tuote sopii hyvin sekä ammattilaisille että kuluttajille. Suosittelemme tämän tuotteen käyttämistä säästäväisesti ripsien pidennyksille, jotta ripsesi säilyisivät kauniina pitkään.

 

 

XTREME LASHES® HYDRATING UNDER EYE GEL PATCHES
Kosteuttavat ja hoitavat silmänaluslaput, 6 paria


Virkistävillä ja uudistavilla Xtreme Lashes Hydrating Under Eye Gel Patches -silmänaluslapuilla saat nuoremman ja virkeämmän näköiset silmät. Tuotteen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa silmänalusihoa intensiivisesti ja kohottaa sitä poistaen merkkejä rypyistä ja uurteista saaden silmäsi näyttämään nuorekkaammilta. Allantoiini, aloe ja ginseng rauhoittaa samalla kun vihreän teen ja E-vitamiinin antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat ihoa ympäristön aiheuttamilta haitoilta. Nauti pehmeämmästä, tasaisemmasta ja kiinteämmän näköisestä ihosta.

Käyttö: Käytä puhtaalle ja kuivalle iholle 1-2 kertaa viikossa. Sijoita geelilappu silmän alle vähintään 15 minuutiksi. Poista laput ja heitä roskiin. Älä huuhtele ihoa käytön jälkeen. Käytettävä välittömästi avaamisen jälkeen.

 

 

AFTERCARE ESSENTIALS KIT
Hoitotuotepaketti


Tämä hoitotuotepaketti sisältää kaiken tarvittavan pitämään huolta kauniista ripsienpidennyksistäsi. Tuotepaketti sisältää 10 normaalikokoista tuotetta, jotka on suunniteltu käytettäväksi yhdessä ripsienpidennysten kanssa. Tuote sisältää tarvikkeet, joiden avulla puhdistat, suojelet ja pidennät Xtreme Lashes -ripsienpidennystesi pysyvyyttä. Tuotepaketti sisältää muun muassa kaksi alojensa parhaina palkittua tuotetta: Xtreme Eye Makeup Remover & Facial Cleanser -silmämeikin poistoaineen/kasvojen puhdistusaineen sekä GlideLiner™ Long Lasting Eye Pencil -rajaus/meikkikynän.

Hoitamalla ripsienpidennyksiäsi oikein pidennyksesi näyttävät kauniimmilta ja kestävät pidempään sekä estävät ripsienpidennysten ennenaikaisen tippumisen.

Paketti sisältää:

* Xtreme Eye Makeup Remover & Facial Cleanser™ (4.06 fl. oz.) -silmämeikin poistoaine/kasvojen puhdistusneste

* Xtreme Protective Coating™ (0.33 fl. oz.) - ripsienpidennysten suojaneste

* Xtreme Length & Volume Mascara™ (0.25 fl. oz.) -ripsiväri

* Deluxe Retractable Lash Styling Wand -ripsiharja

* Xtreme Lashes® -peili

* Lint Free Xtreme Applicators -puhdistustikkuja (2 x 25 kpl)

* GlideLiner™ Long Lasting Eye Pencil (1.2 g) -rajaus/meikkikynä

* GlideLiner™ Sharpener - meikkikynän teroitin

* Hydrating Under Eye Gel Patches – kosteuttavia silmänaluslappuja (6 paria)

* 1” x 1.5” Cosmetic Sponges (Pack of 40) – meikkisieniä/puhdistussieniä

 

 

Klikkaa tästä Xtreme Lashesin hoitotuotteiden käyttöohjevideoon.
Xtreme Lashes -kotihoitotuotteet saatavissa paikalliselta Xtreme Lashes -ripsimuotoilijaltasi tai verkkokaupasta www.yours.fi.

Ammattilaistuotteet

Tilaukset Xtreme Lashes -koulutuksen käyneille ammattilaisverkkokaupastamme.

Jos haluat Xtreme Lashes -ammattilaiseksi, lue lisää täältä.

 

 

Xtreme Lashes lyhyesti

Xtreme Lashes on terveydenhoitoalan ammattilaisen, Jo Moussellin, kehittämä ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän ja ensiluokkaisten oman tuotekehitysosaston kehittämien tuotteiden ansiosta merkki on voittanut useita palkintoja ja on valittu muun muassa amerikkalaisten ammattilaislehtien, American Spa Magazine -lehden ja Laundpad-lehden toimesta parhaaksi ripsienpidennysmerkiksi. Myös merkin valmistamia kosmetiikkatuotteita on valittu alojensa parhaiksi.

Julkkikset suosittelevat

Kansainväliset: 
Jennifer Lopez
Kristen Stewart (Twilight)
Ashley Greene (Twilight)
Kelly Rowland
Halle Berry
Jackie Joyner Kersee
Ivana Trump

Suomalaiset:
Anna Abreu
Essi Pöysti
Sofia Ruusila
Martina Aitolehti
Semira Ben-Amor
Sini Laisma
...Lue lisää....

Palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)

Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine

Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Videot

Ripsienpidennys -esittelyvideo
Kuluttajatuotteiden esittelyvideo
TV-ohjelma ripsistä (ABC Nightline)
TV-ohjelma ripsistä (The Doctors)

Yhteystiedot

A Class Beauty
Xtreme Lashes Finland

Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
info@xtremelashes.fi
www.aclassbeauty.fi

Xtreme Lashes

A Class Beauty