icon
icon
icon

Global Leader in Eyelash Extensions - Maailman johtava ripsienpidennysmerkki.
Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema - Launchpad ja American Spa Magazine: "Parhaat ripsienpidennykset".

Xtreme Lashes -ripsienpidennyskoulutus

Yleistä koulutuksista
Miksi Xtreme Lashes?
Ripsienpidennyskoulutusohjelmat
Koulutuskalenteri
Tuotepaketit ja ammattilaistuotteet


Xtreme Lashesin koulutusohjelmat

1) PERUSKOULUTUS (LEVEL 1 TRAINING) Hinta 750 € + alv (2 päivää)

Koulutuskuvaus

Kaksipäiväinen peruskoulutusohjelmamme pureutuu syvälle ripsienpidennysten alalla. Xtreme Lashes on tunnettu siitä, että merkin koulutusohjelma on alan yksityiskohtaisin, mikä takaa koulutettavalle parhaat mahdolliset tiedot ja taidot uudella alalla ripsienpidennysten parissa. Xtreme Lashes on toiminut jo ripsienpidennysten alkujuurilta, vuodesta 2005 lähtien ripsienpidennysalan suunnannäyttäjänä. Peruskoulutuksemme on näiden vuosien aikana kehittynyt jatkuvasti eteenpäin ja uusimmat päivitykset koulutusohjelmamme on saanut keväällä 2018.


Koulutuksen sisältö ja ohjelma

Kaksipäiväisestä koulutuksestamme noin puolet ajasta käydään läpi teoriaa ja toinen puolikas harjoitellaan ripsienpidennysten tekoa ammattilaisen avustuksella ensin mannekiinipäällä ja sen jälkeen elävällä mallilla.

Yksityiskohtainen teoriaosuus
antaa sinulle tarkan tietopohjan ennen käytännön osuuteen ryhtymistä. Koulutusohjelmamme teoriaosuudessa käydään läpi tarkasti mm. silmiin ja silmäripsiin liittyvää teoriaa, turvallisuustietoutta, hygieniatietoutta, oikeanlaista välineiden käsittelyä, asiakkaan konsultointia, silmän muotojen huomioon ottamista, liiketoiminnallista sekä markkinoinnillista koulutusta, tuote- ja ainesosatietoutta, tarkat tekniikkaohjeet (poimiminen, liiman käyttö, kiinnittäminen, erottelu, luonnonripsien suoristaminen, luonnonripsien mittaaminen ja sopivien ripsien valinta sekä ripsien poistaminen) sekä konseptinmukaiset työskentelytavat, jotka ottavat huomioon erityisesti turvallisuuden ja hygienian. Havainnolliset videonpätkät täydentävät teoriaosuutta, jolloin saat jo teoriavaiheessa erittäin paljon tietoa itse käytännön työskentelyä varten. Voit tehdä muistiinpanoja kattavaan koulutuskansioosi, jonka saat mukaan koulutuksen jälkeen hoitolaasi.

Käytännön osuudessa työskentelet ennen elävällä mallilla harjoittelua mm. mannekiinipäällä. Kun olet teknisesti valmis, siirryt harjoittelemaan työskentelyä kaikkine vaiheineen asiakkaan sisääntulosta pois lähtöön elävällä mallilla, joka on opiskelutoverisi. Saat olla siis toisen opiskelijan mallina, joka on tärkeää, jotta ymmärrät, miltä asiakkaana olo tuntuu.

Koulutuksen agenda:

Päivä 1

8.45 - 9.00 Koulutukseen rekisteröityminen ja tervetulokahvit
9.00 - 11.30 Teoriaosa 1
11.30 - 12.00 Lounas
12.00 - 14.00 Teoriaosa 2
14.00 - 14.15 Iltapäiväkahvit
14.15 - 18.00 Käytännön osuus 1

Päivä 2

8.45 - 9.00 Aamukahvit
9.00 - 12.00  Käytännön osuus 2
12.00 - 12.30 Lounas
12.30 - 15.30 Käytännön osuus 3
15.30 - 15.45 Iltapäiväkahvit
15.45 - 18.00 Teoriaosuus 3


Mitä tarvitset koulutukseen?

 

Kaikki koulutuksessa tarvittavat materiaalit, mallit ja tarjoilut järjestyvät meidän kauttamme ja koulutuksen hinta sisältää Studen Kit -tuotepaketin joten saat kaikki koulutuksessa tarvittavat tarvikkeet (ei sisällä pinsettejä, pinsetit Business Development Kit -tuotepaketissa) meiltä ja ne sisältyvät koulutuksen hintaan. Varaat vain mukavat työskentelyvaatteet ja avoimen oppimisfiiliksen mukaan ja olet valmis matkalle yhdeksi maailman ja Suomen arvostetuimmista ripsimuotoilijoista. Jos sinulla on ripsienpidennykset, muistathan poistattaa ne ennen koulutukseen saapumista jos koulutuksessasi ei ole omia malleja, koska sinulle laitetaan tällöin koulutuksen yhteydessä uusia ripsiä. Varsinaista hoitolatyöskentelyä varten suosittelemme hankkimaan Business Development Kit -tuotepaketin. Paketin hankkiminen on järkevä sijoitus, koska paketin muodossa tuotteet maksavat vähemmän kuin erikseen ostettuina. Lisätietoja tästä tuotepaketista löydät täältä.


Mitä koulutushinta sisältää?

 

Kahden päivän Xtreme Lashes -peruskoulutus sisältää koulutuksen lisäksi Student Kit -tuotepaketin, kattavan teoriakansion, tarjoilut (aamupäiväkahvit, lounaat ja iltapäiväkahvit kumpanakin päivänä). Koulutukseen osallistuttuasi pääset myös osaksi "Roadmap to Success with Xtreme Lashes" -ohjelmaa, jossa tuemme sinua jatkuvasti eteenpäin ripsienpidennysten alalla. Sertifioiduttuasi tarjoamme myös muita etuja, kuten veloituksettomat mainostoimistopalvelut sekä henkilökohtaisen tukihenkilön, joka pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä peruskoulutuksesi jälkeen.


Koulutukseen hakeminen

* Edellytämme kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan kokemusta/koulutusta jokaiselta koulutettavaltamme

* Xtreme Lashes -merkki myönnetään edustuksena valikoituihin hoitoloihin seuraavin periaattein:

---Viralliset hoitolatilat (ei kotihoitola)

---Riittävä pohjakoulutus/alan kokemus

---Yhteistyökyky ja halu panostaa merkin menestykseen

---Kyky ja halu noudattaa Xtreme Lashesin toimintaperiaatteita

---Ota yhteyttä info (ät) xtremelashes (piste) fi tai puh. 0440 875 880

 

Peruutukset, koulutusajankohdan siirto, koulutuksen siirtyminen, sairastapaukset, koulutettavan tasoon liittyvät vaatimukset

* 8 tai yli 8 päivää ennen koulutuksen alkamista koulutuksen ajankohtaa on mahdollista siirtää veloituksetta

* Mikäli koulutusajankohtaa siirretään 1-7 päivää ennen koulutusta, siirrosta veloitetaan 100 €
* Koulutuksen peruuttaminen
---8 tai yli 8 päivää ennen koulutuksen peruuttamisesta veloitetaan varausmaksu (150 €)
---1-7 päivää ennen koulutusta peruutetusta koulutuksesta laskutetaan varausmaksun lisäksi 300 €
---Mikäli peruutusta ei tehdä eikä opiskelija tule paikalle koulutukseen, veloitetaan koko koulutuksen arvo.

---Mikäli koulutuksen järjestäjä joutuu peruuttamaan syystä tai toisesta koulutuksen ajankohdan, sovitaan uusi koulutusajankohta, jonne koulutukseen ilmoittautunut saa osallistua. Esim. kouluttajan sairastuessa yllättäen tai muussa ns. force majeure -tilanteessa koulutusmaksua ei hyvitetä tai palauteta, vaan sovitaan uusi ajankohta.

 

2) VAIHTOKOULUTUS (tai opiskelija) Hinta 375€ + alv (2 päivää)

Koulutuskuvaus

Jos olet käynyt jo jonkin toisen merkin koulutuksen ja haluat kehittää taitojasi yhdeksi maailman ja Suomen taitavimmista ripsimuotoilijoista, tarjoamme sinulle vaihtokoulutuksen puoleen hintaan normaalihinnasta jotta urakehityksesi olisi sinulle taloudellisesti mahdollisimman kannattavaa. Astu siis rohkeasi urallasi eteenpäin ja liity arvostettujen Xtreme Lashes -ripsitaitureiden joukkoon! Koulutuspäivät ovat koulutuskalenterissa samat kuin Level 1 -päivät. Koulutushinta sisältää Studen kit -opiskelutarvikepaketin ja voit hankkia joko Business Development Kit -tuotepaketin tai ne tuotteet jotka koet tarpeelliseksi hankkia. Tämä hinta pätee myös kauneudenhoitoalan opiskelijoille.

3) VAIHTO+VOLYYMIKOULUTUS 695€ + alv (3 päivää)

Vaihto-+volyymikoulutuksen ensimmäisenä päivänä järjestetään tiivistettu vaihtokoulutus kokeneille tekijöille jotka ovat käyttäneet toista merkkiä aiemmin. Teoriaosuus on sama kuin Level 1 -koulutuksen teoriat ja kolmas koulutuspäivänä on volyymiripsikoulutus (lue lisää Volumation-koulutukset-kohdasta).

Kolmen päivän mittaisen koulutuksen hinta sisältää vaihtokoulutuspäivän ja volyymikoulutuspäivän lisäksi Studen Kit -opiskelutarvikepaketit kaikiksi opiskelupäiväksi. Opiskelutarvikepaketeissa on kaikki tarvittava materiaali mitä tarvitset koulutuspäivien aikana lukuunottamatta liimaa ja volyymiripsipinsettejä. Liiman voit hankkia sen mukaan mitä liimaa haluat käyttää työssäsi. Saat koulutuksessa mahdollisuuden testata eri liimoja. Volyymikoulutukseen saat lainaksi volyymiripsien tekoa varten tarkoitetut pinsetit ja halutessasi voit hankkia nämä käyttöösi.

Halutessasi voit hankkia käyttöösi Business Development Kit -tuotepaketin joka sisältää kattavasti tarvikkeita edulliseen pakettihintaan. Voit hankkia myös tuotteita irtonaisina, mutta pakettimuodossa tuotteet ovat edullisemmat kuin irtonaisina ostettuina. Business Development Kit -tuotteet on pakattu tyylikkääseen mustaan laukkuun johon saat siististi järjestykseen kaikki ripsienpidennystarvikkeesi.

Jos olet valmis etenemään urallasi seuraavalle askeleelle, ota yhteyttä ja varataan sinulle koulutuspaikka.


3) SERTIFIOINTIKOULUTUS (CERTIFICATION TRAINING) Hinta 0 € peruskoulutuksen käyneille

 

Koulutuskuvaus

Sertifiointikoulutuksen yhteydessä saat osallistua veloituksetta seuraamaan peruskoulutusta ja virkistämään muistiasi ennen sertifiointinäyttökokeen suorittamista. Käymme samalla läpi tekniikkoihin ja tuotteisiimme liittyvät uudet asiat. Teoriaosuuden jälkeen tehtävänäsi on tehdä Xtreme Lashes -konseptin mukainen ripsienpidennys määrätyssä ajassa. Näyttökoe on mahdollista suorittaa minkä tahansa peruskoulutuksen yhteydessä. Kun olet valmis näyttökokeeseen, ota yhteyttä, niin varataan sinulle näyttökoeaika. Näytön yhteydessä tarkistamme mihin tekniikkasi on kehittynyt ja hiomme taitojasi edelleen. Annamme myös vinkkejä, miten voit nopeuttaa työskentelyäsi ja parantaa työsi jälkeä. Sertifioinnin suoritettuasi saat Xtreme Lashes -sertifikaatin ja yhteystietosi lisätään ammattilaishakemistoomme, josta kuluttajat löytävät sinut. Sertifioinnin jälkeen saat osallistua jatkokoulutuksiimme ja verkkoseminaareihimme. 

Sertifiointi sisältyy peruskoulutuksen hintaan siinä Xtreme Lashes -koulutuskeskuksessa missä olet käynyt koulutuksesi. Mikäli haluat suorittaa sertifioinnin toisessa Xtreme Lashes -koulutuskeskuksessa, sertifiointi maksaa 50€ ja sertifiointimaksu maksetaan suoraan siihen koulutuskeskukseen missä suoritat sertifioinnin.


4) SERTIFIOITUJEN TEKIJÖIDEN JATKOKOULUTUKSET (ADVANCED TRAINING)

Kun olet sertifioitunut ja työskentelet säännöllisesti Xtreme Lashes -konseptin mukaisesti ripsienpidennysten parissa, voit osallistua jatkokoulutuksiin (Advanced Training). Xtreme Lashesin jatkokoulutuksissa käydään läpi edistyneempiä ripsienpidennystekniikoita, teoriaa sekä väri- ja muoto-oppia. Koulutuksessa käydään läpi mm. eri silmien muotojen kanssa työskentelyä, feathering-tekniikkaa, layering-tekniikkaa, volumizing-tekniikkaa, bridging-tekniikkaa, highlighting ja lowlighting -tekniikkoja, fading-tekniikkaa, tipping-tekniikkaa, erilaisten väriripsien ja kristallien käyttöä sekä työtä nopeuttavia erikoistekniikoita. Kun hallitset advanced-tekniikat, voit tulla tekemään Advanced-tekniikan näyttökokeen, jonka jälkeen sinut nimetään Xtreme Lashes Advanced -ripsimuotoilijaksi. Saat Xtreme Lashes Advanced -sertifikaatin ja ammattilaishakemistoon merkitään kohdallesi, että olet Advanced-tason ripsimuotoilija. Voit käyttää koulutuksessa koulutuskeskuksen tarvikkeita, mutta ota mukaan omat pinsettisi.

Kun olet suoriutunut jatkokoulutuksesta onnistuneesti, sinulla on mahdollisuus kehittyä Xtreme Lashes -kouluttajaksi. Kun olet tässä vaiheessa, ota meihin yhteyttä.

 

4.1. VOLUMATION™ -VOLYYMIRIPSIKOULUTUS (1 päivä)

Siirry ripsienpidennysten alalla seuraavalle tasolle osallistumalla maailman johtavan ripsienpidennysmerkin Xtreme Lashes  Volumation™-koulutukseen. Volumation™-tekniikka on ripsienpidennysten alaa mullistava tekniikka, jolla saadaan ripsiin ennennäkemättömän näyttävät, runsaat ripset kuitenkin siten, että turvallisuus on otettu huomioon paremmin kuin millään muulla merkillä tehdyillä ripsillä.

Osallistu tähän jatkotason koulutukseen ja opit kiinnittämään useampia ripsiä kerrallaan yhteen luonnonripseen sekä luomaan kullekin asiakkaalle täysin räätälöidyn ilmeen joka sopii juuri kyseiselle asiakkaalle.  

 

Turvallisuusnäkökulma
Xtreme Lashes on merkki, joka on ensimmäisenä maailmassa tuonut esille ripsienpidennysten turvallisuusseikat ja jatkanut tällä linjalla kaikessa, mitä tekee. Xtreme Lashesin volumation-tekniikan taustalla toimii tärkeässä asemassa matemaattinen kaava sekä Lash Calculator™ -ohjelmisto, joka on Xtreme Lashesin itse kehittämä eikä vastaavaa ole kenelläkään muulla maailmassa. Tämän periaatteen pohjalta ripsimuotoilija saa käyttöönsä tarkat ohjeet siitä, minkälaisia paksuuksia, pituuksia ja ripsien määriä ripsimuotoilija voi käyttää turvallisesti siten, että kuluttajan ripset eivät kärsi pitkällä tähtäimellä.


Turvallisinta mahdollista näyttävyyttä
Volyymiripsikoulutuksessamme käytetään Faux Mink Bold Eyelash Extensions -pidennyksiä. Pidennyskuituja on saatavissa perinteisten paksuuksien lisäksi ultrakevyissä 0.07 mm:n ja 0.05 mm:n paksuuksissa. Kuidut on kehitetty ainoastaan Xtreme Lashesiä varten eikä niitä ole saatavissa mistään muualta.

 

Koulutuksen aikana opit:

1) Miten laskea asiakkaalle sopiva ja turvallinen määrä laitettavia ripsiä olipa asiakkaan ripset ohuita, lyhyitä, harvoja tai vahvoja, runsaita ja pitkiä.

2) Miten luoda asiakkaalle moniulotteisen runsaat ripset liittämällä luonnonripsiin ohuempia, lyhyempiä ja kevyempiä pidennyskuituja.

3) Miten erotella ripset, käyttää liimaa ja huoltaa ripset volyymiripsitekniikan avulla.  

4) Miten volyymiripset poistetaan oikein ja turvallisesti.

5) Miten ohjeistaa asiakkaitasi volyymiripsien ylläpitoon.

6) Miten jälleenmyydä Xtreme Lashes -kosmetiikkatuotteita.

 

Miksi ilmoittautua tähän koulutukseen

1) Saat lisää tuottoisuutta liiketoimintaasi ottamalla käyttöön turvallisen, näyttävän ja ripsienpidennysalan vallankumouksellisen volyymitekniikan.  

2) Saat uusia asiakkaita kun voit luoda näyttävän ilmeen myös niille asiakkaille, joilla on harvat, lyhyet tai harvat ripset joka ei ole aina ollut mahdollista perinteisen ripsienpidennystekniikan avulla.  

3) Saat koulutukseen osallistumisesta ja harjoitusjakson jälkeen näyttökokeen suoritettuasi sertifikaatin siitä, että osaat tehdä volyymiripset merkin vaatimustason mukaisesti.  

4) Saat ammattilaishakemistoomme merkinnän siitä, että olet suorittanut koulutuksen ja sertifioinnin onnistuneesti.  

 

Koulutuksessa tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet

Saat koulutukseen käyttöösi tarvittavat tuotteet ja materiaalit, jotka on kehitetty nimenomaan tätä tekniikkaa varten.  

 

Osallistumisedellytykset

Jotta voit osallistua tähän koulutukseen. sinun tulee olla suorittanut Xtreme Lashes –sertifioinnin vuoden 2009 jälkeen tai osoittaa Level 1 -koulutuksen aikana, että hallitset merkin periaatteet vaatimusten mukaisesti..

Jatkokoulutusmahdollisuudet:
Tämän koulutuksen käytyäsi olet valmis osallistumaan koulutuksiin, joissa käydään läpi volyymitekniikkaan liittyviä jatkokoulutuksia, joissa ovat aiheina perking, feathering, layering, tipping sekä edistyneemmät volumation -tekniikat. Näihin koulutuksiin osallistuminen edellyttää, että olet suorittanut volyymitekniikan peruskoulutuksen ja näitä tekniikoita et opi muualla, koska Xtreme Lashes on kehittänyt nämä tekniikat.

Kesto: 1 päivä (n. 10 tuntia)

Hinta: 395 € + alv.

 

4.2. VIUHKAWORKSHOP

 

Ota viuhkat haltuun. Treenaamme 4 tunnin ajan kouluttajan opastuksella pelkkää viuhkan tekoa, pieniä, keskikokoisia ja isoja viuhkoja. Tule viilaamaan viuhkantekotaitojasi viuhkataiturin ohjauksessa.

Hinta 250 € + alv

 

4.3. ADVANCED-KOULUTUS - EDISTYNEET RIPSIENPIDENNYSTEKNIIKAT JA LISÄTEORIAA

Advanced-koulutuksemme uudistuvat - julkaisemme uudet koulutusohjelmat pian


 

  


KOULUTTAJAKOULUTUS

 

Parhailla tekijöillämme on mahdollisuus kouluttautua Xtreme Lashes® -kouluttajiksi. Kerro meille, jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, niin luodaan yhdessä askelmerkit urakehityksellesi.KOULUTUKSIEN TOTEUTUSMAHDOLLISUUDET

* Ryhmäkoulutus koulutuskeskuksessa

* Ryhmäkoulutus hoitolassanne

* Henkilökohtainen koulutus

* Monimuotokoulutus, jossa teoriaosuus käydään läpi verkossa ja käytännön osuus koulutuskeskuksessa tai hoitolassasi


 

 

Xtreme Lashes lyhyesti

Xtreme Lashes on terveydenhoitoalan ammattilaisen, Jo Moussellin, kehittämä ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän ja ensiluokkaisten oman tuotekehitysosaston kehittämien tuotteiden ansiosta merkki on voittanut useita palkintoja ja on valittu muun muassa amerikkalaisten ammattilaislehtien, American Spa Magazine -lehden ja Laundpad-lehden toimesta parhaaksi ripsienpidennysmerkiksi. Myös merkin valmistamia kosmetiikkatuotteita on valittu alojensa parhaiksi.

Julkkikset suosittelevat

Kansainväliset: 
Jennifer Lopez
Kristen Stewart (Twilight)
Ashley Greene (Twilight)
Kelly Rowland
Halle Berry
Jackie Joyner Kersee
Ivana Trump

Suomalaiset:
Anna Abreu
Essi Pöysti
Sofia Ruusila
Martina Aitolehti
Semira Ben-Amor
Sini Laisma
...Lue lisää....

Palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)

Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine

Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Videot

Ripsienpidennys -esittelyvideo
Kuluttajatuotteiden esittelyvideo
TV-ohjelma ripsistä (ABC Nightline)
TV-ohjelma ripsistä (The Doctors)

Yhteystiedot

A Class Beauty
Xtreme Lashes Finland

Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
info@xtremelashes.fi
www.aclassbeauty.fi

Xtreme Lashes

A Class Beauty