icon
icon
icon

Global Leader in Eyelash Extensions - Maailman johtava ripsienpidennysmerkki.
Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema - Launchpad ja American Spa Magazine: "Parhaat ripsienpidennykset".

Xtreme Lashes -ripsienpidennyskoulutus

Yleistä koulutuksista
Miksi Xtreme Lashes?
Ripsienpidennyskoulutusohjelmat
Koulutuskalenteri
Tuotepaketit ja ammattilaistuotteet


Xtreme Lashesin koulutusohjelmat

RIPSIENPIDENNYSTEN PERUSKOULUTUS TEORIAOSUUS (VERKKOKURSSI)

Hinta 220 € + alv (1-2 päivää)

Ripsienpidennysten peruskoulutusohjelmamme pureutuu syvälle ripsienpidennysten alalla. Xtreme Lashes on tunnettu siitä, että merkin koulutusohjelma on alan yksityiskohtaisin, mikä takaa koulutettavalle parhaat mahdolliset tiedot ja taidot uudella alalla ripsienpidennysten parissa. Xtreme Lashes on toiminut jo ripsienpidennysten alkujuurilta, vuodesta 2005 lähtien ripsienpidennysalan suunnannäyttäjänä. Peruskoulutuksemme on näiden vuosien aikana kehittynyt jatkuvasti eteenpäin ja uusimmat päivitykset koulutusohjelmamme on saanut keväällä 2019.

Yksityiskohtainen teoriaosuus antaa sinulle tarkan tietopohjan ennen käytännön osuuteen ryhtymistä. Koulutusohjelmamme teoriaosuudessa käydään läpi tarkasti mm. silmiin ja silmäripsiin liittyvää teoriaa, turvallisuustietoutta, hygieniatietoutta, oikeanlaista välineiden käsittelyä, asiakkaan konsultointia, silmän muotojen huomioon ottamista, liiketoiminnallista sekä markkinoinnillista koulutusta, tuote- ja ainesosatietoutta, tarkat tekniikkaohjeet (poimiminen, liiman käyttö, kiinnittäminen, erottelu, luonnonripsien mittaaminen ja sopivien ripsien valinta sekä ripsien poistaminen) sekä konseptinmukaiset työskentelytavat, jotka ottavat huomioon erityisesti turvallisuuden ja hygienian. Havainnolliset äänitteet ja videonpätkät täydentävät teoriaosuutta, jolloin saat jo teoriavaiheessa erittäin paljon tietoa itse käytännön työskentelyä varten.


RIPSIENPIDENNYSTEN PERUSKOULUTUS KÄYTÄNNÖN OSUUS (LÄHIOPETUKSENA)

Hinta 375 € + alv (1 päivä)

Käytännön osuudessa työskentelet ennen elävällä mallilla harjoittelua mm. mannekiinipäällä. Kun olet teknisesti valmis, siirryt harjoittelemaan työskentelyä kaikkine vaiheineen asiakkaan sisääntulosta pois lähtöön elävällä mallilla kouluttajasi tiiviissä ohjauksessa pienryhmässä.

Mitä tarvitset koulutukseen?

Tarvitset itsellesi mallin jolle työskentelet sekä valitsemasi tuotepaketin. Lisätietoja tästä tuotepaketista löydät täältä. Tarjoamme sinulle lounaan ja välipalat joten et tarvitse eväitä mukaan.

Saat koulutuksesta mukaasi kattavan teoriakansion sekä konsultaatiolomakkkkkeet jotka tulevat toimimaan apuna työssäsi.

 

VOLUMATION -VOLYYMIRIPSITEKNIIKOIDEN PERUSKOULUTUKSEN TEORIAOSUUS (VERKKOKURSSINA)

Hinta 120 eur + alv

Tässä koulutuksessa käydään läpi Xtreme Lashesin turvallisia volyymiripsitekniikoita teorian näkökulmasta: turvallisuusnäkökulmaa, tarviketietoutta, kotihoitotietoutta ja huoltamista. Volyymiripsitekniikoilla tarkoitetaan tekniikoita joissa yhteen asiakkaan omaan ripseen kiinnitetään useampi pidennyskuitu jolloin ripsiin saadaan runsautta.

 

VOLUMATION -VOLYYMIRIPSITEKNIIKOIDEN PERUSKOULUTUKSEN KÄYTÄNNÖN OSUUS (LÄHIOPETUKSENA)

Hinta 375 eur + alv

Tässä koulutuksessa viedään volyymiripsitekniikoiden teoriat käytännön tasolle kouluttajasi läheisellä opastuksella.

 

Turvallisuusnäkökulma
Xtreme Lashes on merkki, joka on ensimmäisenä maailmassa tuonut esille ripsienpidennysten turvallisuusseikat ja jatkanut tällä linjalla kaikessa, mitä tekee. Xtreme Lashesin volumation-tekniikan taustalla toimii tärkeässä asemassa matemaattinen kaava sekä Lash Calculator™ -ohjelmisto, joka on Xtreme Lashesin itse kehittämä eikä vastaavaa ole kenelläkään muulla maailmassa. Tämän periaatteen pohjalta ripsimuotoilija saa käyttöönsä tarkat ohjeet siitä, minkälaisia paksuuksia, pituuksia ja ripsien määriä ripsimuotoilija voi käyttää turvallisesti siten, että kuluttajan ripset eivät kärsi pitkällä tähtäimellä. Saat Lash Calculator Tool -välineen käyttöösi Xtreme Lashes Volumation -koulutuksen yhteydessä.


Turvallisinta mahdollista näyttävyyttä
Volyymiripsikoulutuksessamme käytetään Faux Mink -pidennyskuituja. Pidennyskuituja on saatavissa perinteisten paksuuksien lisäksi ultrakevyissä 0.03, 0.05 ja 0.07 mm:npaksuuksissa. Kuidut on kehitetty ainoastaan Xtreme Lashesiä varten eikä niitä ole saatavissa mistään muualta.

 

VAIHTOKOULUTUS (tai opiskelija)

Koulutuskuvaus

Jos olet käynyt jo jonkin toisen merkin koulutuksen ja haluat kehittää taitojasi yhdeksi maailman ja Suomen taitavimmista ripsimuotoilijoista, tarjoamme sinulle vaihtokoulutuksen puoleen hintaan normaalihinnasta jotta urakehityksesi olisi sinulle taloudellisesti mahdollisimman kannattavaa. Astu siis rohkeasi urallasi eteenpäin ja liity arvostettujen Xtreme Lashes -ripsitaitureiden joukkoon! Koulutuspäivät ovat koulutuskalenterissa samat kuin Level 1 -päivät ja volyymitekniikan koulutuksen osalta Volumation-koulutus.


SERTIFIOINTI

Sertifiointi on mahdollista suorittaa minkä tahansa peruskoulutuksen yhteydessä. Kun olet valmis näyttökokeeseen, ota yhteyttä, niin varataan sinulle näyttökoeaika. Näytön yhteydessä tarkistamme mihin tekniikkasi on kehittynyt ja hiomme taitojasi edelleen. Annamme myös vinkkejä, miten voit nopeuttaa työskentelyäsi ja parantaa työsi jälkeä. Sertifioinnin suoritettuasi saat Xtreme Lashes -sertifikaatin ja yhteystietosi lisätään ammattilaishakemistoomme, josta kuluttajat löytävät sinut. Sertifioinnin jälkeen saat osallistua jatkokoulutuksiimme ja verkkoseminaareihimme. 

Sertifiointi sisältyy peruskoulutuksen hintaan siinä Xtreme Lashes -koulutuskeskuksessa missä olet käynyt koulutuksesi. Mikäli haluat suorittaa sertifioinnin toisessa Xtreme Lashes -koulutuskeskuksessa, sertifiointi maksaa 50€ ja sertifiointimaksu maksetaan suoraan siihen koulutuskeskukseen missä suoritat sertifioinnin.

 


SERTIFIOITUJEN TEKIJÖIDEN JATKOKOULUTUKSET (ADVANCED TRAINING)

Kun olet sertifioitunut ja työskentelet säännöllisesti Xtreme Lashes -konseptin mukaisesti ripsienpidennysten parissa, suosittelemme lämpimästi jatkokoulutuksiin osallistumista. Xtreme Lashesin jatkokoulutuksissa käydään läpi edistyneempiä ripsienpidennystekniikoita sekä klassisten pidennysten että volyymiripsien osalta sekä väri- ja muoto-oppia. Olemme jakaneet koulutukset eri osioihin joissa kussakin keskitytään yhteen aihealueeseen.

Kun hallitset advanced-tekniikat, sinut nimetään Xtreme Lashes Advanced -ripsimuotoilijaksi. Saat Xtreme Lashes Advanced -sertifikaatin ja ammattilaishakemistoon merkitään kohdallesi, että olet Advanced-tason ripsimuotoilija. Voit käyttää koulutuksessa koulutuskeskuksen tarvikkeita, mutta ota mukaan omat pinsettisi.

 

Ripsienpidennysten räätälöinti silmänmuotojen, erilaisten ripsien ja silmien mukaan
• Verkkokurssi 100 eur + alv
• Verkkokurssin suorittamisen jälkeen on oikeus osallistua käytännön koulutukseen
• Käytännön koko päivän koulutus kouluttajan kanssa sopimuksen mukaan joko opiskelijan omassa hoitolassa tai Xtreme Lashes -koulutustiloissa. Hinta Xtreme Lashes -koulutustiloissa Espoossa 375 eur - alv, muualla sopimuksen mukaan.


Edistyneet ripsienpidennystekniikat (perking, tipping, layering jne)
• Verkkokurssi 100 eur + alv
• Verkkokurssin suorittamisen jälkeen on oikeus osallistua käytännön koulutukseen
• Käytännön koko päivän koulutus kouluttajan kanssa sopimuksen mukaan joko opiskelijan omassa hoitolassa tai Xtreme Lashes -koulutustiloissa. Hinta Xtreme Lashes -koulutustiloissa Espoossa 375 eur - alv, muualla sopimuksen mukaan.


Värienkäyttö-workshop
• Verkkokurssi 50 eur + alv
• Verkkokurssin suorittamisen jälkeen on oikeus osallistua käytännön koulutukseen
• Käytännön koko päivän koulutus kouluttajan kanssa sopimuksen mukaan joko opiskelijan omassa hoitolassa tai Xtreme Lashes -koulutustiloissa. Hinta Xtreme Lashes -koulutustiloissa Espoossa 375 eur - alv, muualla sopimuksen mukaan.


Viuhka-workshop

Ota viuhkat haltuun. Treenaamme 4 tunnin ajan kouluttajan opastuksella pelkkää viuhkan tekoa, pieniä, keskikokoisia ja isoja viuhkoja. Tule viilaamaan viuhkantekotaitojasi viuhkataiturin ohjauksessa.
• Edellyttää Xtreme Lashes Volumation -volyymiripsikoulutuksen käymistä ennen tälle kurssille osallistumista
• Ei verkkokurssia
• Käytännön koulutus kouluttajan kanssa sopimuksen mukaan joko opiskelijan omassa hoitolassa tai Xtreme Lashes -koulutustiloissa. Hinta Xtreme Lashes -koulutustiloissa Espoossa 200 eur - alv, muualla sopimuksen mukaan.KÄYTÄNNÖN KOULUTUKSIEN TOTEUTUSMAHDOLLISUUDET

* Ryhmäkoulutus koulutuskeskuksessa

* Ryhmäkoulutus hoitolassanne

* Henkilökohtainen koulutus

 

Peruutukset, koulutusajankohdan siirto, koulutuksen siirtyminen, sairastapaukset, koulutettavan tasoon liittyvät vaatimukset

* 8 tai yli 8 päivää ennen koulutuksen alkamista koulutuksen ajankohtaa on mahdollista siirtää veloituksetta

* Mikäli koulutusajankohtaa siirretään 1-7 päivää ennen koulutusta, siirrosta veloitetaan 100 €
* Koulutuksen peruuttaminen
---8 tai yli 8 päivää ennen koulutuksen peruuttamisesta veloitetaan varausmaksu (150 €)
---1-7 päivää ennen koulutusta peruutetusta koulutuksesta laskutetaan varausmaksun lisäksi 300 €
---Mikäli peruutusta ei tehdä eikä opiskelija tule paikalle koulutukseen, veloitetaan koko koulutuksen arvo.

---Mikäli koulutuksen järjestäjä joutuu peruuttamaan syystä tai toisesta koulutuksen ajankohdan, sovitaan uusi koulutusajankohta, jonne koulutukseen ilmoittautunut saa osallistua. Esim. kouluttajan sairastuessa yllättäen tai muussa ns. force majeure -tilanteessa koulutusmaksua ei hyvitetä tai palauteta, vaan sovitaan uusi ajankohta.


 

 

Xtreme Lashes lyhyesti

Xtreme Lashes on terveydenhoitoalan ammattilaisen, Jo Moussellin, kehittämä ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän ja ensiluokkaisten oman tuotekehitysosaston kehittämien tuotteiden ansiosta merkki on voittanut useita palkintoja ja on valittu muun muassa amerikkalaisten ammattilaislehtien, American Spa Magazine -lehden ja Laundpad-lehden toimesta parhaaksi ripsienpidennysmerkiksi. Myös merkin valmistamia kosmetiikkatuotteita on valittu alojensa parhaiksi.

Julkkikset suosittelevat

Kansainväliset: 
Jennifer Lopez
Kristen Stewart (Twilight)
Ashley Greene (Twilight)
Kelly Rowland
Halle Berry
Jackie Joyner Kersee
Ivana Trump

Suomalaiset:
Anna Abreu
Essi Pöysti
Sofia Ruusila
Martina Aitolehti
Semira Ben-Amor
Sini Laisma
...Lue lisää....

Palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)

Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine

Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Videot

Ripsienpidennys -esittelyvideo
Kuluttajatuotteiden esittelyvideo
TV-ohjelma ripsistä (ABC Nightline)
TV-ohjelma ripsistä (The Doctors)

Yhteystiedot

A Class Beauty
Xtreme Lashes Finland

Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
info@xtremelashes.fi
www.aclassbeauty.fi

Xtreme Lashes

A Class Beauty